logo logo

KONKURS Kolegji VICTORY shpall konkurs për pranimin e studentëve të rinj

Kolegji  VICTORY  shpall konkurs për pranimin e studentëve të rinj  për vitin akademik  2014/2015, për këto drejtime të studimeve  në...

Studentët e Kolegjit Victory vizituan Ministrinë e Punëve të Jashtme

Ku me këtë rast Ministri i Punëve të Jashtme z.Enver Hoxhaj u mbajti ligjëratë.

U formua grupi për çështje sociale dhe politike ne kuadër të Kolegjit Victory

Në kuadër të Kolegjit Victory u formua grupi për çështje sociale dhe politike i cili në baza javore do të...

Fillojnë regjistrimet e reja për fillimin e kursit të Anglishtes

Te nderuar studentë ju  njoftojmë se në Kolegjin Victory nga muaji dhjetor fillojnë regjistrimet e reja për fillimin e kursit...

Vazhdojnë regjistrimet në nivelin Master në Kolegjin Victory

Vazhdojnë regjistrimet në nivelin  Master në Kolegjin Victory, në drejtimet: Marrëdhënie Ndërkombëtare dhe Diplomaci  si  dhe Menaxhment i  Biznesit Ndërkombëtar

Ambasadorët e Paqës Ligjëratë Publike në Kolegjin "Victory"

Të hënën në ora 13:30 në ambientet e Kolegjit Victory do të mbahet një ligjeratë publike me karakter informues.

Kolegji Victory mbylli javën me Forumin e Hapur 'Debati për Prishtinën'

Kolegji “Victory”, të premten më 11 Tetor 2013, mbylli javën me Forumin e Hapur “Debati për Prishtinën.”

KOLEGJI VICTORY shpall konkurs për pranimin e studentëve të rinj për vitin akademik 2013/2014

Kolegji VICTORY shpall konkurs për pranimin e studentëve të rinj për vitin akademik 2013/2014, për këto drejtime të studimeve në...

U mbajt ceremonia e Diplomimit të 230 studentëve të Kolegjit Victory

Në këtë eveniment të diplomimit të 230 studentëve të drejtimeve Ekonomi Afariste-Tregti e Jashtme dhe Politikë Ndërkombëtare dhe Diplomaci, Presidentja...

Ceremonia e Diplomimit

Me datën 23.06.2012 në ora 13:00 në sallën 1 Tetori mbahet ceremonia e diplomimit e gjeneratës 2009/2010.


icon icon icon

icon icon icon